Indiferent de cât de greu îti este acum, nu uita că suntem meniți să trecem si peste asta

Citeste asta cand ai ceva pe suflet si inima ti-e grea…
Daca in acest moment stai intins in pat, uitandu-te in gol la tavan, pe cale de a plange, este perfect in regula.
Tot ceea ce faci de ceva vreme incoace este sa incerci sa iti dai seama ce ai putea face cu viata ta.

Ti se pare ca toti cei din jurul tau au realizat ceva cu viata lor, pe cand tu…tu abia daca poti sa pastrezi ccea ce ai acum in viata, daramite sa incepi sa mai construiesti altceva.

Esti din ce in ce mai speriata, intelegem asta. Iti este teama ca nu esti suficient de buna. Esti speriata pentru ca altii in jurul tau au realizat atatea, iti este teama ca vei fi judecat, iti este teama ca vei fi un esec.
Dar mai ales…iti este teama ca, daca vei esua, ceilalti te vor parasi si vei ramane complet singur.

Lasa-ma sa-ti spun asta: Vei reusi, iti jur ca vei reusi!
Asa ca, daca acum iti vine sa plangi, plangi, este perfect in regula. Cu totii trecem prin astfel de momente cel putin o data in viata. Este ok sa te simti pierdut. Dar crede-ma cand iti spun ca vei gasi o cale de iesire din aceasta situatie.

Este ok sa simti ca ai gresit si ca i-ai dezamagit pe cei din jurul tau. Vei vedea ca, atunci cand vei iesi din aceasta stare, iti vei da seama ca cei care te iubesc au ramas langa tine si ca nu s-au indoit nici macar o clipa de capacitatea ta de reusita.

Tot ceea ce trebuie sa faci tu acum este sa nu renunti. Stiu ca inima ti-e grea si mintea plina de ganduri, dar nu, nu trebuie sa te dai batuta.

De aceea, vreau sa-ti spun inca o data : „Nu esti un esec. Cand vei iesi din asta vei fi de mii de ori mai puternica si, intr-o buna zi, vei fi si tu mandra de tine.”