Îngerii și copiii sunt strâns conectați: 8 mesaje angelice pe care copiii tăi trebuie să le audă

Îngerii și copiii sunt strâns conectați. În atât de multe feluri, copiii sunt Îngerii Pământului care le amintesc părinților de cât de importante sunt inocența, râsul, onestitatea și jocul.

8 mesaje de la îngeri pentru copiii tăi

1. Crede în tine
Când trebuie să faceți ceva nou, credeți în voi înșivă. O poți face!

2. Cheamă-ți îngerii
Chiar și acum, chiar în acest moment, îngerii tăi sunt alături de tine. Îngerii sunt capabili să-ți audă gândurile și să-ți simtă sentimentele. Cereți-le îndrumări pentru toate lucrurile care vă îngrijorează.

3. Nu lăsați alte persoane să vă doboare
Când cineva te maltratează, nu te simți rău. În schimb, vorbește cu mama, tatăl sau profesorul tău dacă altcineva îți rănește sentimentele.

4. Crede în minuni
Dumnezeu te iubește, îngerii te iubesc. Dumnezeu poate face orice, chiar și minuni. Da, cerul vrea să te ajute. Vorbește cu Dumnezeu despre temerile tale și roagă-te.

5. Iubește-te și respectă-te pe tine însuți
Ești foarte special și lumea este un loc mai bun din cauza ta! În fiecare zi, spune-ți: te iubesc.

6. Puneți o dorință
Ai o dorință pe care ai vrea să o împlinești? Dorințele sunt ca niște rugăciuni. Dorințele se împlinesc întotdeauna în cel mai bun mod posibil.

7. Imaginează-ți cum visele tale devin realitate
Visele despre o viață frumoasă pot deveni realitate. Vă puteți antrena mintea să gândească numai bine. Te va face și puternic.

8. Ai încredere în sentimentele tale
Sentimentele tale sunt principalele instrumente pe care Dumnezeu și îngerii le folosesc pentru a vorbi cu tine. Sunt magice. Asculta-i.

Și nu uitați niciodată că îngerii sunt întotdeauna lângă voi. Nu ești niciodată singur. Puteți vorbi cu ei despre tot ceea ce vă împovărează sufletul.