Îngerii sunt mai aproape decât crezi. Iată cum să comunici cu ei

Crezi că ai nevoie de altcineva pentru a comunica cu Îngerii? Adevărul este că îngerii sunt în jurul nostru și nu avem nevoie de mijloace speciale sau de oameni „înzestrați” pentru a comunica cu ei.

Îngerii sunt mai aproape decât credem. Îngerul tău păzitor este întotdeauna acolo pentru a te ghida și singura lor misiune este să te protejeze în călătoria ta.

Dacă vrei să fii în contact cu Îngerul tău și să le auzi mesajele, trebuie să dezvolți în mod activ o relație cu Îngerul tău. Gândește-te la ei ca la prietenii tăi și conversează.

Puteți începe o rutină în care dedicați un anumit moment al zilei și să vorbiți în mod autentic cu ei. Dacă aveți nevoie de ajutor sau sfaturi, întrebați-i liber.

Împărtășiți-vă grijile cu ei și credeți că vă aud. Odată ce stabiliți această conexiune, veți simți prezența lor toată ziua. Nici nu trebuie să vorbești cu voce tare. Îngerii se conectează cu vibrațiile tale și îți recunosc sentimentele și emoțiile. 

Cel mai bun lucru despre Îngeri este că, pentru fiecare problemă pe care o aveți, veți avea mai mulți Îngeri care vă vor ajuta.

Există Îngeri pentru dragoste, Îngeri pentru angajare și chiar și atunci când este la fel de minor ca găsirea unei chei pierdute, puteți apela la Îngeri pentru a vă ajuta.

Dumnezeu a creat mai mult decât suficienți Îngeri pentru noi, trebuie doar să întindem mâna și să comunicăm cu ei.

Nu le spuneți cum vă așteptați la rezolve problemele dvs. Lasă-i să facă treaba și să te ajute. Aveți încredere că Îngerii vă aud rugăciunile și vă trimit tot ajutorul de care aveți nevoie. Doar să ai credință!