Îngerii sunt trimiți de Dumnezeu să ne ajute și să ne fie alături în orice moment

Îngerii sunt întotdeauna peste tot în jurul tău. Ei veghează asupra ta și lasă semne ale prezenței lor în viața ta de zi cu zi. Totuși, asta nu înseamnă că vor interfera întotdeauna în viața ta fără o cerere din partea ta. Uneori, își rețin asistența și așteaptă să recunoști că ai nevoie de ea. În astfel de cazuri, ați putea fi încăpățânat sau contrar. S-ar putea chiar să devii amar. De ce altfel, la urma urmei, îngerii tăi te-ar fi abandonat? Nu disperați. Nu ai fost abandonat de îngerii tăi. Sunt încă cu tine. Pur și simplu așteaptă să îi contactați și să le cereți ajutorul. DFolosește aceste rugăciuni pentru a-ți activa îngerii și pentru a le aduce îndrumarea și asistența cerească în viața ta.

Apelați la un înger specific.  Ca atare, atunci când ai nevoie de protecție, Arhanghelul Mihail este un înger bun pe care să apelezi. Aceasta ar putea fi protecție împotriva rănilor fizice sau împotriva atacurilor mentale sau spirituale.

Rugăciunea clasică folosită pentru chemarea Sfântului Mihail este: „Sf. Arhanghelul Mihail, apără-ne în luptă, fii protecția noastră împotriva răutății și a curselor diavolului. Dumnezeu să-l mustrăm, ne rugăm cu smerenie; și fă, tu, prințul oștirii cerești, prin puterea lui Dumnezeu, aruncat în iad pe Satana și pe toate duhurile rele care rătăcesc prin lume căutând ruina sufletelor. Amin.

“Chiar dacă nu anticipați să intrați într-o bătălie fizică tradițională, vă puteți gândi probabil la momente în care „luptați” împotriva unui coleg de serviciu, al unui vecin mincinos sau al unui prieten cu două fețe. Michael încă vă poate ajuta să vă protejați în acele bătălii dacă sunteți dispus să-l contactați și să-i cereți asistență pentru a rezista furtunii. Intindeți-vă la îngerul păzitor. înger care veghează asupra copiilor 

Pentru a ajunge la îngerul tău păzitor, poți folosi o rugăciune din propria ta creație sau poți folosi o rugăciune tradițională, pre-scrisă adresată îngerilor păzitori. Una dintre cele mai populare versiuni ale rugăciunilor către îngerii păzitori este: „Înger al lui Dumnezeu, păzitorul meu drag, căruia dragostea Lui mă angajează aici, să fie în această zi alături de mine pentru lumină și pază să conducă și să călăuzească. Amin.” Puteți folosi această rugăciune cu ridicata, ca bază pentru propria dvs. sau pentru a crea ceva complet nou. Depinde de tine.