Îngerii tăi sunt alături de tine tot timpul, indiferent dacă ești conștient de ei sau nu. 8 moduri la îndemână de a comunica cu îngerul tău păzitor

 Îngerii noștri păzitori sunt mesageri de la Dumnezeu, trimiși să ne îndrume prin viață. Gândește-te la îngerul tău păzitor ca la tovarășul tău iubitor care merge alături de tine, oferind îndrumare și asistență.

Cel mai adesea, îngerul tău păzitor te ajută în moduri aproape invizibile.  Încercați cele 8 moduri ușoare și dinamice pe care le puteți folosi pentru a comunica cu îngerul păzitor.

1. Rugăciunea – Rugăciunea este cel mai simplu mod să vorbești cu îngerul tău sau cu Dumnezeu într-un mod personal și direct. Vorbește despre cele mai profunde dorințe ale sufletului tău ca și cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tău pentru că ești.

2. Mergeți cu Îngerul Păzitor – Vorbiți cu îngerul în timp ce mergeți. Vorbește despre întrebări, provocări și dorințe pe care le simți în timp ce mergi.

3. Meditează – Deschide-ți inima pentru a auzi răspunsurile la rugăciunile tale și pentru a simți dragostea lui Dumnezeu.

4. Dorință – Ce vrei? Dorințele tale creează o forță care te obligă să acționezi. Îngerul tău păzitor și Dumnezeu răspund la dorința ta.

5. Recunoștință – Recunoștința simțită de inimă te scoate din influențe negative. Găsiți ceva de care să fiți recunoscători în fiecare situație

6. Scrie scrisori îngerului tău – Scrierea de scrisori despre subiecte și sentimente specifice te ajută să devii mai clar despre o problemă, problemă sau întrebare.

7. Devoțiune – Creați un altar sau un loc unde puteți merge pentru a simți prezența îngerului vostru păzitor. Aprinde o lumânare și găsește un sentiment de pace. Faceți din acest loc o prezență vie în viața voastră.

8. Jurnal – Scrie despre cele mai intime dorințe și sentimente.

Relațiile cu îngerii tăi se pot dezvolta treptat în timp pe măsură ce întinzi mâna și înveți să te conectezi. Îngerii tăi sunt alături de tine tot timpul, indiferent dacă ești conștient de ei sau nu.