Înlocuiți frica cu iubirea și veti vedea cum lucrurile se vor schimba în bine

“Frica va juca un rol in viata ta, dar tu decizi câtă importanta ii acorzi. Poti sa iti petreci o viata intreaga imaginandu-ti lucruri, temandu-te pentru viitor, dar tot ceea ce va exista vreodata este ceea ce se petrece acum aici, iar deciziile pe care le luam in acest moment sunt bazate pe Iubire sau Frica.

Ne temem prea mult si iubim prea putin. Am devenit atat de atasati si de identificati cu fricile noastre, incat am uitat cum este iubirea adevarata. Am uitat ca de fapt, sub toate aceste frici, indoieli si nesigurante, nu se afla decat iubire pura, neconditionata. Iubire de sine, iubire pentru cei din jurul nostru si iubire de viata.

Observ în jur evenimente și oameni marcați de frică. Frica este un sentiment de vibrație joasă. Dacă frica este prezentă în organismul tău pierzi energie pe care ai fi putut să o folosești în scopuri constructive. O stare permanentă de frică duce chiar la dereglarea comportamentului organelor interne sau îmbolnăvirea acestora.

Pe de altă parte iubirea vindecă. Iubirea menține sănătatea organelor interne. Atunci când emani iubire, primești iubire, iar asta te ajută să iei decizii mai armonioase și să stabilești relații de calitate cu cei din jur.

Sintetizând aceste prime două paragrafe aș spune că frica este în permanență distructivă, iar iubirea este întotdeauna constructivă.

Traim constant intre doua emotii: Frica si Iubire. Una este reala, pe cand cealalta nu este nimic altceva decat un produs al mintii noastre. In momentul in care alegem iubirea, frica dispare. Acesta este mesajul lui Jim Carrey care ne impartaseste secretul vietii sale, spunandu-ne: “Nu ai decat doua variante: iubire sau frica. Alege iubirea si nu lasa frica sa te intoarca impotriva sufletului tau jucaus.”

sursa- http://www.constiintacolectiva.ro/