Întotdeauna există a doua șansă în viață. Dumnezeu nu ne lasă niciodată la voia întâmplării

Fii optimist, încrede-te fară rezervă în Dumnezeu! Roagă-te necontenit, lasă-te în voia lui Dumnezeu, mulţumeşte pentru toate.

Întotdeauna există a doua șansă în viață. Numeste-o cum vrei.
Poate fi un necunoscut care ti-a intins o mân de ajutor.
Poate fi doctorul care ti-a dat tratamentul corect.
Poate fi partenerul de viață care te-a susținut când credeai ca te prăbușești. Chiar crezi ca nu ai pe nimeni să fie alături de tine neconditionat? Nici nu știi ce norocos ești.

Multe lucruri pe care le face Dumnezeu sunt nevăzute de ochii oamenilor. Dumnezeu nu este limitat de timp și de spațiu precum oamenii. De aceea, Dumnezeu știe ce e cel mai bine pentru tine. Iată câteva motive care să îți întărească credința!

Știm că orice ni s-ar întâmpla este spre binele nostru, deoarece avem încredere în Dumnezeu, însă nu ni s-a promis niciodată că toate lucrurile din viața noastră vor fi bune.

Promisiunea este că viața va merge în favoarea noastră, atât în clipele rele, cât și în cele bune. Probabil că ai trecut prin momente dificile și prin momente fericite ale vieții.

Dumnezeu nu își dorește ca vreunul dintre copiii săi să se piardă, ci să se pocăiască. Poți încerca să fugi, dar nu ai unde să te ascunzi de Dumnezeu. Poate că nu ți se pare că acea cale departe de calea lui Dumnezeu este greșită, însă El va încerca să te urmărească și să te ghideze către ușile deschise care te pot duce către oportunitățile dorite.