Într-o lume în care putem fi orice, să alegem să fim BUNI!

“Bunătatea este caracteristica ta intrinsecă. Nu există oameni care să nu fie buni. Numai că unii au uitat ceea ce sunt ei cu adevărat. În adâncul sufletului său însă, omul este scânteie de dumnezeire. Sub imperiul gândurilor inutile, lumina din interior poate fi diminuată în expresie. Și de aceea în realitatea noastră avem ceea ce numim rău.
Poți începe prin a fi bun cu oamenii din imediata apropiere și de abia mai apoi să extinzi exprimarea desăvârșită a acestei caracteristici.

Fii bun și poartă-te frumos cu oamenii din viața ta. Un gest mic, cum este un: „Mulțumesc și o zi frumoasă!” adresat vânzătoarei care tocmai ți-a înmânat restul, poate însemna enorm.
Și asta pentru că un singur gând de iubire pe zi poate compensa în forță toate gândurile negative pe care le-ai experimentat în aceeași zi.
Așa că nu te lăsa păcălit de titluri și acumulare. De cele mai multe ori, oamenii au ajuns la concluzia că este necesar să de-a la o parte tot acest balast pentru a pătrunde Esența. Așa că de ce să mai aștepți să acumulezi până la refuz când tu poți începe să fii bun și să exprimi grijă față de celelalte scântei de dumnezeire începând chiar de acum?

Nu uita nicicând că obișnuitul și Dumnezeu nu sunt distincte. Sau cu alte cuvinte, una nu o exclude pe cealaltă. A trăi ținându-te de mână cu Dumnezeu și recunoscând divinul din tot și din toate este o alegere. O alegere pe care o poți face chiar acum și care îți va aduce bucurie.

Fii ceea ce oricum ești. Exprimă-te pe tine însuți în mod deplin și urmează traseul cel mai armonios pentru tine. Ești o expresie a Divinității care a venit în acest plan pentru a face cunoscut necunoscutul. Așa că nu mai aștepta. Urmează-ți calea și permite împlinirii autentice să îți pătrundă fiecare celulă și particulă din ceea ce tu reprezinți.

Fii bun, grijuliu și iubește cu toată ființa ta. Adevărul este de cele mai multe ori simplu. Caută-ți calea și mergi pe ea. Iar toate celelalte ți se vor adăuga ție. Asumă-ți responsabilitatea și înțelege că realitatea experimentată este subiectivă.

Eu am încredere în tine că poți! Nu mai rămâne decât ca și tu să ai încredere…