Într-o lume plină de indiferență, tu alege compasiunea. Într-o lume plină de ură, tu alege iubirea. Într-o lume plină de oameni răi, tu alege să fii bun.

Cum ar fi lumea dacă toți ne-am respecta și am fi buni unii cu alții? Cum ar fi lumea unde toți am fi mai înțelegători și mai empatici față de cei din jurul nostru? Un paradis.

Decide ca tu să lași o lume mai bună când vei pleca din ea, decât era când ai ajuns aici. Fii tu un exemplu de toleranță, empatie și compasiune. Fii tu motivul pentru care cineva crede în umanitate. Pentru că bunătatea se răspândește rapid, iar cei care o primesc au tendința de a o da mai departe.

Alege să fii bun. Nu pentru că toti cei din lumea asta sunt buni, ci pentru că tu ești. Este ușor să te comporți frumos cu cei care fac la fel cu tine și este ușor să zâmbești unei persoane care îți zâmbește. Testul pe care îl pica majoritatea lumii constă în a fi bun cu cei care nu sunt, a oferi ajutor cuiva care nu are posibilitatea de a-l întoarce. Nu te lăsa influențat de energia oamenilor „răi”. Poate că lumea nu a fost îndeajuns de bună cu ei, poate au avut o zi proastă la muncă ori poate trec printr-o perioadă mai grea.

Astăzi, oferă un zâmbet cald unei persoane încruntate, sprijin unei persoane neajutorate, o vorbă bună unei persoane la întâmplare. Un gest simplu pentru tine, poate schimba întreaga zi a unei persoane, care poate va face același lucru pentru o alta.

Astăzi, plantează un copac, ridică un ambalaj de pe jos, pune apă unei flori, oferă un colț de pâine unui câine.

Astăzi și în fiecare zi, alege să fii bun.