Intr-o zi vei privi in oglinda si vei dori…

Se intampla sa te trezesti intr-o zi, sa privesti in oglinda si sa iti dai seama ca anii au trecut si cand te uiti in urma nici nu stii cand…Te simti descumpanita dar nu trebuie. Dar mai ai totusi viata de trait. Si ai vrea sa o traiesti frumos. Intens. Nu sa astepti trista sa se sfarseasca.

Ce e de facut? Rupe rutina si fa-ti planuri de viitor. Cum? Ganduri navalesc in mintea amortita de prea multe incercari, simti un gol imens, plin de frustari si esecuri. Printre ele ratacesc clipe de fericire estompate ce iti soptesc ca nu este totul pierdut si iti da o speranta.

Viata este o alegere. Tu esti cel care alege. Recunosc, nu este usor sa alegi directia pe care vei merge, dar pana la urma asteptarea nu este solutia. De multe ori ne ascundem sub platosa pe care o cream in jurul nostru asteptand sa se intample ceva, acel ceva pe care ni-l dorim.

Nu mai incerca sa traiesti prin visele altora sau mai rau, prin ce spun altii. Tu gandesti. Tu poti sa iei decizii, chiar daca nu esti sigur ca este decizia corecta, este deciazia ta. Tu vei hotara daca ea este buna sau nu pentru tine.

Invata sa fii stapanul deciziilor tale, stapanul vietii tale. Si cel mai important, nu uita ca traiesti o singura data, iar timpul….nu iti este aliat.

Ei bine, gândește-te că viața este ca o oglindă: dacă o privești zâmbind, îți va zâmbi și ea; dacă o vei privi cu o față tristă sau gânditoare, îți va întoarce aceeași stare de spirit și vei reuși doar să te adâncești în acea stare neplăcută.

Îți doresc ca în fiecare zi din oglindă să îți zâmbească un chip fericit!