Între Dumnezeu şi om trebuie să-L alegem pe Dumnezeu. Oamenii vin și pleacă, Dumnezeu rămâne pentru totdeauna!

Nu suntem scutiţi niciunul de oameni care ne rănesc. De prieteni în care ne-am încrezut şi care s-au schimbat dintr-o dată. Sfârşitul lumii nu este atunci când cineva ne va părăsi, când cineva în care am avut încredere ne-a trădat. Este doar sfârşitul unei relaţii frumoase care s-a deteriorat.
Să nu suferim prea mult şi să nu intrăm într-o stare foarte proastă pentru o persoană care nu merită. Fiindcă ea ne-a arătat asta! Dumnezeu va scoate în cale pe altcineva pentru noi…
Data viitoare când cineva te va dezamăgi sau când va trebui să alegi între o persoană şi Dumnezeu, alege ce-i mai bun pentru sufletul tău. Zâmbeşte şi ai credinţă. Nu se termină totul când cineva pleacă din viaţa ta… cred că la urma urmei este doar începutul unui nou capitol din viaţa ta.

Între Dumnezeu şi om trebuie să-L alegem pe El. Uneori cel mai bun prieten ne poate atrage spre cărări străine şi ne poate influenţa spre rău, iar noi ştim că trebuie să facem o alegere. Trebuie ca de această dată să renunţăm, chiar cu lacrimi în ochi, şi să mergem mai departe spre ceea ce El are în plan pentru noi.
Nu e uşor, dar nici nu trebuie să fie. Nu putem învăţa unele lecţii de viaţă decât dacă am plâns şi am suferit mult înainte. De aceea trebuie să avem grijă de cine ne ataşăm sufletul, pe cine lăsăm să intre în inima noastră. Fiindcă atunci când acea persoană va pleca de lângă noi, va lua cu ea şi o parte din inima noastră.
Vom simţi o ruptură şi o durere acută în piept, durerea pierderii cuiva scump. Însă noi ştim că toate lucrurile lucrează pentru binele nostru. Aşa că trebuie să găsim un motiv de a zâmbi şi de a merge înainte, chiar dacă pe dinăuntru vom sângera pentru o vreme.