Învață să faci diferența între oameni. Unii merită explicații, alții merită un răspuns sec iar alții nu merită nimic

Nu da explicații nimănui. Nu ai datorii fată de nimeni. Ai doar o datorie față de tine: să fii liniștită sufletește. Și o datorie față de Dumnezeu: să fii un om bun. Atât!  Destinul ne pregateste de-a lungul vietii tot felul de intalniri. Ne scoate in cale oameni care au scopul de a ne invata lectii importante si care au menirea de a ne oferi intelepciune.

Se spune ca unii oameni apar in vietile noastre pentru a ne invata sa nu fim ca ei. Iar daca stai sa te gandesti la cele mai neplacute relatii din viata ta si la oamenii care ti-au provocat cea mai mare suferinta, vei descoperi ca acesta este adevarul. Secretul evolutiei spirituale este sa inveti din greselile lor si sa nu le imiti comportamentul, pentru ca uneori putem fi foarte usor atrasi pe calea gresita. Acest lucru se intampla atunci cand simtim nevoia sa le facem pe plac celor pe care ii admiram, dar carora nu le vedem intunericul din suflet si din gandire.

Oamenii buni ofera fara sa stea pe ganduri din energia si dragostea lor. Sunt capabili sa ierte, sa uite si sa se dedice cu tot sufletul chiar si celor care poate ca nu merita.