Învață să zâmbesti pentru puțin, să mulțumești pentru tot și să fii recunoscător pentru ce ai.

“Nu lăsa fericirea ta să depindă de altcineva sau ceva pentru că vei avea parte de dezamăgiri. Învaţă să zâmbeşti pentru nimic, să mulţumeşti pentru tot şi să fii recunoscător pentru ce ai. Vei fi surprins de câte lucruri frumoase poţi vedea în jurul tău dacă îţi schimbi puţin modul cum priveşti lucrurile.

Ce cauţi aia găseşti! – eşti pesimist, găseşti probleme; eşti optimist, găseşti un motiv pentru a râde la fiecare greşeală pentru că ştii că ai învăţat o nouă lecţie.”

Bucură-te de tot ce ai în clipa de faţă în viaţa ta, zâmbeste, multumesc şi fii recunoscător.

Fii recunoscător pentru tot ce ai în clipa de faţă în viaţa ta. În momentul în care nu ştii să apreciezi minunatele daruri pe care viata ţi le-a dăruit sau le-a pus în tine, ea va începe să ţi le ia înapoi, rând pe rând.. iar aceste lipsuri se manifestă cel mai adesea prin boală, sărăcie, pierderea fiinţelor dragi…tocmai ca un semnal de alarmă ca să te trezeşti la realitate!

Dacă ești recunoscător pentru tot ce ai trăit, ai simțit și ai văzut în viața ta de până acum, te bucuri de echilibru și de pace interioară.

Fiecare persoană are o poveste unică. Însă există momente în care te rătăcești prin haosul vieții, îți lași prioritățile deoparte și uiți de nevoia de a fi recunoscător pentru a-ți găsi liniștea sufletească.

Povestea ta de viață este o carte minunată, cu o intrigă complexă și o mie de întorsături și schimbări. Trebuie citită cu recunoștință pentru a putea scrie capitole noi cu înțelepciunea dobândită în urma experiențelor anterioare.

 

Loading...