Îți mulțumesc, vară, pentru fiecare clipă de fericire, pentru fiecare emoție simțită, pentru fiecare lecție învățată

Dragă vară, îți mulțumesc pentru amintiri! Că ai fost caldă și plină. Că m-ai provocat așa cum n-am crezut c-o vei face vreodată și că mi-ai demonstrat că limitele pot fi împinse și depășite iar și iar.

Sincer, îmi este greu și ma cuprinde un fel de tristețe atunci când mă gândesc la faptul ca zilele lungi, scăldate în razele soarelui, chiar dacă mai tot timpul mult prea calde, s-au sfârșit, luând odată cu ele tot ceea ce a fost mai frumos din aceste luni cărora le-am spus cu zâmbetul pe buze ,,vară„.

Ar fi frumos să putem ține aproape de noi tot ceea ce ne este drag, inclusiv aerul proaspăt pe care îl inspiram în drumețiile făcute la munte, briza mării, apusurile care ți-ai dori să nu se sfârșească niciodată sau privirile acelea care îți dau fluturi în stomac… însă timpul trece, fără ca noi să putem face ceva pentru a-l împiedica.

Dar cred că am putea să ne luăm un moment în care să ne gândim la toate lucrurile minunate care s-au întâmplat în această vară și care cu siguranță vor rămâne întipărite undeva adânc în sufletul nostru, creionând pas cu pas amintiri pe care le vom spune mereu cu drag.