Iubim tot ce are legătura cu Crăciunul, dar uităm de Dumnezeu

Iubesc Crăciunul pentru că îl iubesc pe Dumnezeu

Principalele motive pentru care iubim Crăciunul: iubim ninsoarea chiar dacă de ani buni nu mai ninge de sărbători tot așteptăm asta, iubim mirosul de portocale, iubim sarmalele, iubim mirosul de brad, iubim decorațiunile magazinelor și lista continuă…

După ce am reflectat putin la toate acestea am ajuns la o concluzie: iubim tot ce are legătura cu Crăciunul, dar uităm de Dumnezeu.

Nu știu ce rost mai are Crăciunul din moment ce noi suntem în fiecare an undeva pe lângă el. Nu știu de ce nu facem din toată iarna o sărbătoare, pentru că brad avem în fiecare iarnă, decorațiuni se găsesc la magazin, de nins, ninge, portocale avem, săniuțe și alte chestii există, și atunci ce ne oprește?

Aaa, stai, Hristos s-a născut doar o dată! Aste e adevărul…pe care îl cam uităm!

Mă uit cu tristețe la tot ce oamenii numesc Crăciun, mă uit cu tristețe la colindele ce cu greu mai pot fi numite așa acum, mă uit cu tristețe la decorațiuni și la toate, și asta pentru că iubim totul de Crăciun, dar nu îl iubim pe Dumnezeu, motivul principal pentru care Crăciunul există: Hristos s-a născut să ne aducă mântuire, cum putem uita așa ceva?