Iubirea înseamnă mai mult decât 2 cuvinte. Iubirea înseamnă grijă, respect, încredere si doi oameni alături la bine și la rău

,,Ce înseamnă iubirea, bunico?
Bunicul tău m-a cerut în căsătorie în cel mai simplu mod posibil. Eram la picnic, intr-o zi însorită. Ne iubeam foarte mult, dar sincer! Nu avea nimic programat, a îngenuncheat și a spus :
-“Nu am nimic acum, doar o bomboană în buzunar și o inimă în piept ce bate pentru tine și te iubește sincer, dar dacă vrei putem construi totul împreună!”
-Și tu ce ai zis, bunico?
-Am deschis bomboana, am împărțit-o în două și am mâncat-o. Din acel moment am împărțit totul. Am căzut, ne-am ridicat și am mers mai departe, împreună! Am trecut prin momente grele, dar mereu am fost alături unul de celălalt. Am construit totul împreună, ne-am construit propriul drum! Până la ultimul gând.
– Acum sunt alte vremuri bunico…
– Draga mea, timpul nu schimbă felul în care iubești. Ce s-a schimbat acum, este că nu mai ai exemple frumoase de urmat. Acum tinerii sunt speriați de greutăți! Nu se căsătoresc cu gândul că vor construi împreună. De îndată ce se ceartă, se despart pentru că atunci cred că vor găsi unul mai bun. Tinerii sunt mereu în căutarea perfecțiunii, ca și cum asta chiar ar exista! Dar…astea sunt prostii…Le lipsește percepția realității. Fericire în lucruri mărunte, draga mea!
Lor le pasă de acele demonstrații grozave, mii de euro pe inele, un videoclip exagerat pentru cererile în căsătorie, dragoste bazată pe interes… și apoi pierd totul. Acel lucru intim pe care îl ții în doi, doar doi pentru o viață.
Asta e ceea ce pierzi. Nu fac lucrurile cu inima, nu se gândesc că iubirea nu se cumpără! Să trăiești viața și dragostea sincer, dar mai ales SIMPLU!
Asta înseamnă iubirea, draga mea copilă!