Iubirea înseamnă respect, încredere și curajul de a trăi viața împreună

Bunicul tău m-a cerut în căsătorie cu o bomboană. Nu aveam nimic, a îngenuncheat și a spus ′′ nu am nimic acum, doar o bomboană, dar dacă vrei putem construi totul împreună “.
“-Și tu?”
“-Am desfacut bomboana, am împărțit-o în două și am mâncat-o împreună. Din acel moment am împărțit totul. Am căzut, ne-am ridicat și am construit. Totul împreună. Am trecut prin momente dificile, momente obositoare, dar mereu am fost alături unul de celălalt. Până la sfarsit.”
“-Alte vremuri, bunico…”
“-Timpul nu schimbă felul în care iubești. Ce s-a schimbat este că nu mai aveți exemple bune de urmat.
Acum, ți-e teamă de orice. Nu te căsătoresti de teamă că nu poți construi. Dacă o dată ce vă certați, vă despărțiți pentru că atunci credeți că veți găsi unu mai bun. Ești mereu în căutarea perfecțiunii, ca și cum ar exista atunci. Îți lipsește percepția realității.

Faceți aceste demonstrații grozave, inele de mii de euro, un video exagerat pentru cereri de căsătorie și apoi pierdeți momentul. Acel lucru intim pe care il păstrezi în doi, doar doi pentru o viață. Iată că îți lipsește. Curajul de a trăi viața și iubirea pentru ceea ce sunt și nu cum îți imaginezi tu.”
O bomboana și 50 ani împreună.
FERICIREA E ÎN LUCRURI MĂRUNTE!