Iubirea schimbă oamenii. La fel și lipsa ei…

Ca să schimbi ceva în jur, primul pas este să fii tu un exemplu. Nu promite când ești fericit, nu răspunde când ești nervos, nu decide când ești trist! Nu încerca să schimbi oamenii. Doar iubește-i. Iubirea este cea care ne schimbă!

Lipsa iubirii te desfigurează, lipsa ei te transforma in ceea ce nu ești. Te face imun sau te face sa suferi permanent. Nu de puține ori lipsa ei îți aduce și tristețe, anxietate și depresie. Oricât ai incerca sa te pacalesti, odată și odată tot vor iesi la suprafata.

Experiențe și experiențe de viață. Repetăm greșelile până învățăm lecțiile. Nu vârsta maturizează o persoană, ci experiențele pe care le-a avut. Tu nu mai ești cel de ieri și mâine nu vei mai fi cel de astăzi. Ca să poți fi fericit este nevoie să dai drumul lucrurilor care te fac trist. Și uneori orice rău are un beneficiu. Altfel oamenii ar renunța. Știți cum e: rău cu rău, dar mai rău fără rău!

Omule, simte, iubește, strânge în brațe și prețuiește!

Dragostea este cel mai minunat lucru pe care Dumnezeu l-a lăsat printre noi. Ea te poartă pe culmi nemaiîntâlnite, îţi schimbă inima şi te obişnuieşte cu suferinţa. Pentru tot mai mulţi oameni dragostea începe să fie o serie de sentimente, pe care ei spun că le simt de obicei atunci când văd o persoană de sex opus care le stârneşte nişte emoţii noi.

Fie ca Dumnezeu să ne înveţe mai mult să iubim aşa cum El ne-a iubit pe noi. Mai avem multe de învăţat despre dragoste, defapt nici măcar veşnicia nu va fi îndeajuns ca să ne înveţe ce este dragostea. Trebuie să luăm fiecare zi aşa cum este ea şi să alegem să iubim. Vor fi momente în care vom cădea, dar ceea ce contează este că ne vom ridica şi ne vom continua mai departe drumul, mergând din putere în putere! Dragostea schimbă situaţia în care te afli şi te schimbă pe tine.

                                 “Poţi da fără să iubeşti, însă nu poţi iubi fără să nu dai.”
                                                                                                        – Amy Carmichael