Iubirea si zodiile. Ce înseamnă dragostea pentru fiecare zodie în parte

Fiecare semn al Zodiacului a simțit dragostea, iar puterea ei ne-a atins pe toți. Cu toate acestea, iubirea ne-a rănit și pe mulți dintre noi și am învățat lecțiile necesare. Iubirea nu doare, dar atașamentele da. Iubirea este, de fapt, universală. Iată diferitele lucruri pe care ni le va învăța fiecare semn zodiacal atunci când vine vorba de iubire:

Berbec:
Iubirea este trezirea voastră. Acest semn simbolizează forțele naturii, care se trezesc după ce au dormit o vreme. Berbecul ne va învăța că, de fapt, iubirea reprezintă adevărata forță a trezirii. La fel ca sezonul de primăvară trezește toată natura, dragostea revigorează acest semn și apoi trezește toate instinctele.

Taur:
Iubirea este ceva real. Taurul este un semn mai stabil, probabil cel mai stabil de la ceilalți, în căutarea „peșterilor de dragoste”. Instinctele primitive ale Taurului nu sunt adesea acoperite cu zahăr. De fapt, Taurul vrea ca iubirea să fie de fapt reală și liberă, intensă și profundă.

Gemeni:
Dragostea este ceva inspirator. Gemenii sunt întotdeauna conștienți de unele influențe din apropiere. Gemenii simt dragostea ca o forță înălțătoare, o forță care poate risipi gândurile negre și negativitatea. Iubirea îi inspiră pe Gemeni. Când simt dragoste, fac întotdeauna ceva uimitor. Ei ne învață că mai presus de toate, iubirea este ceva inspirator.

Rac:
Iubirea este, de asemenea, hrănitoare. Racul este un semn de apă, iar Luna este conducătorul său. Prin urmare, Racul iubește ceva pe care dorește să îl protejeze sau să îl hrănească. Ce putem învăța de la Rac este de fapt că dragostea ne poate susține emoțional și fizic.

Leu:
Iubirea este curajoasă. Când vine vorba de iubire, Leii sunt pregătiți să facă ceva nebunesc. Prin urmare, acțiunile lor ne vor inspira pe toți. Ei ne învață că, de fapt, iubirea ne va da puterea de a suprima fricile și de a alimenta visele.

Fecioară:
Iubirea este, de asemenea, altruistă. Planeta Mercur stăpânește acest semn și, din această cauză, Fecioarele sunt binecuvântate și cu abilități mentale puternice. Dar, sunt imprudenți când vorbesc despre dragoste. Sunt pregătiți să sacrifice totul pentru persoana iubită. Ei ne învață că tot ceea ce facem pentru dragoste, o facem altruist.

Balanță:
Iubirea este cu adevărat pașnică. Balanțele adoră îndrăgostirea. De fapt, iubirea este energia care îi menține în mișcare. Cu toate acestea, pacea este ceea ce păstrează iubirea lor intactă. Balanțele doresc cu adevărat ca dragostea să le împlinească, astfel încât să se simtă întregi. Ei ne învață că mai presus de orice, dragostea este ceva pașnic.

Scorpion:
Dragostea este destul de instinctivă. Scorpionii au puncte slabe din secrete și mistere. Cu toate acestea, ei știu că instinctele pe care le au vor hrăni scopurile și visele lor. Ei iubesc adevărul. Când sunt îndrăgostiți, Scorpionii sunt sinceri și pasionați, la fel ca instinctele primitive.

Săgetător:
Iubirea este călătoria noastră. Pentru Săgetători, viața este un fel de joc, un joc care poate fi periculos, interesant sau aventuros. Prin urmare, dragostea este ceea ce folosesc adesea ca vehicul pentru a începe o călătorie uimitoare, pentru a căuta câteva activități mai stimulante și mai interesante ale creierului.

Capricorn:
Iubirea durează cu siguranță pentru totdeauna. Capricornilor le plac cu adevărat fiori. Pe măsură ce planeta Marte le influențează, ele pot fi, de asemenea, destul de cochete. Dar, ei cred că dragostea durează pentru totdeauna, la fel ca tot ceea ce este prețios pentru ei. Deși vor crește, dragostea lor va fi totuși solidă.

Vărsător:
Iubirea nu știe despre limite. Acest semn este excepția de la celelalte semne. Deși vor respecta regulile, nu le vor plăcea cu adevărat aceste reguli. Sunt autentici. Când vor fi îndrăgostiți, nimic nu îi va putea ține deoparte de ceea ce este în mintea lor. Timpul sau spațiul nu pot restricționa cu adevărat Vărsătorii. Vor ști întotdeauna cum să obțină tot ce și-ar dori.

Pești:
Iubirea ne face divini. Potrivit multor oameni, Peștii au cea mai puternică intuiție. Probabil că acest lucru se simte mai aproape de Sursă. Totuși, când sunt îndrăgostiți, sunt ca niște basme vii. Ne vor reaminti despre fiecare lucru pe care dragostea îl poate face. Prin urmare, ne va aminti, de asemenea, care sunt capacitățile noastre.