Karma sau când tot ce faci se va întoarce la tine

Credeti sau nu in karma, insa e parte esentiala si activa a vietii dvs.

Nu puteti fugi sau scapa de influentele ei. Cu cat mai curand actionati in armonie cu aceasta lege naturala, cu atat viata dvs va decurge mai lin si veti avea mai multe realizari.

Schimbarea karmei individuale se poate face prin lucrul zilnic cu sine, prin efort personal in ridicarea vibratiei corpului fizic pana acolo unde linistea interioara se intalneste cu bucuria si iubirea neconditionata.

Karma, poate fi rascumparata nu numai prin suferinta, dar si prin bunavointa pe care o arati vietii, prin faptele bune pe care le faci.

Pentru a trai fericit este foarte simplu sa folosesti aceasta lege. Daca vrei sa fii iubit, iubeste si tu pe cei din jur, daca vrei sa se spuna lucruri bune despre tine, nu bârfi nici tu. Daca vrei sa fii ajutat in caz de nevoie, ajuta si tu pe altii.

Orice fapta buna va fi rasplatita cu alta fapta buna, chiar daca aceasta vine din alta parte. Fiecare din noi trebuie sa-si controleze bine gandurile, pentru ca acestea cu siguranta se vor intoarce inapoi.

(fii generos si ajuta de cate ori poti fara sa astepti vreo recompensa), dar mai ales prin iubire neconditionata (respecta si iubeste toate Fiintele lumii fara a le judeca).