Legătura ta cu îngerul tău păzitor

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unor ingeri pazitori care au sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori,

Ingerii pazitori ne feresc de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; au sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervin neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. Iata cele mai comune semne ca ingerul tău este aproape de tine.

Pene
Daca intalnesti pene in drumul tau este un semn ca ingerii sunt aproape. Indiferent de forma si de culoarea lor, ei iti trimit mesaje de iubire si sprijin.

Nori
Fie ca iau sau nu forma de ingeri, norii sunt mesaje de la ei. Poate ca vezi un nor in forma de inima sau ceva care pentru tine are o semnificatie aparte. Toate acestea sunt semne ca ingerii sunt alaturi de tine.

Mirosuri
Ai simtit vreodata un miros dulce si placut pe care n-ai reusit sa-l identifici? Este foarte probabil un semn de la ingerii tai. Ingerii tai pazitori pot avea miros dulce de ciocolata, in timp de arhanghelii pot mirosi a flori proaspete.

Muzica
Multi oameni care au avut experiente cu ingeri au declarat ca inainte de a-i vedea au auzit o muzica angelica. Ingerii pot comunica cu tine prin melodiile pe care le asculti la radio care, “intamplator” au aceeasi tema sonora.

Scanteieri de lumina
Ingerii sunt entitati de lumina si iubire. Atunci cand vezi scanteieri luminoase, flash-uri colorate, sunt semne ce la ingerii tai. O stea lucitoare care iti capteaza atentia, raze de lumina venite de nicaieri, toate acestea pot fi mesaje ingeresti. Inchide ochii si daca tot vezi lumina, un inger este alaturi de tine.

Curcubeu
Curcubeele sunt simbolul iubirii Divine. Daca ceri ajutorul ingerilor si imediat vezi un curcubeu, fii sigur ca rugamintile tale au fost auzite si ti se raspunde.