Legea Atracției și cum s-o folosim pentru a ne schimba viața în bine

Legea atracției este descrisă în mod elaborat în cartea „Secretul” de Rhonda Byrne. Punând-o în cele mai simple cuvinte, afirmă că atragi totul în viața ta prin puterea gândurilor. Gândurile negative vor aduce rezultate negative, în timp ce gândurile pozitive pot funcționa miraculos!

Indiferent care este situația ta în viață, ai puterea să o schimbi pur și simplu prin gândurile tale! Fascinant, nu?

Vorbește despre lucrurile pe care le vrei, nu despre cele pe care nu le ai

Când vine vorba de Legea atractiei, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont. Dacă vă concentrați asupra absenței a ceva, veți atrage doar mai mult din el. Prin urmare, mai degrabă decât să vorbiti despre lucrurile pe care nu le aveți, schimbați-vă atenția asupra lucrurilor pe care le aveți sau pe care le doriți.

Aveți gânduri bune înainte de a dormi

Când dormi, mintea ta procesează informații. Prin urmare, este important ca în fiecare noapte, înainte de a merge la culcare, gândurile din capul tău să fie pozitive. Încearcă să te gândești la toate lucrurile bune pe care le ai în viața ta înainte de a dormi, vei simți schimbarea dimineața următoare.

Nu lăsați gândurile rele să vă întunece judecata

Șansele sunt ca în momentul în care încercați să vă schimbați modelul de gândire, gândurile negative, chiar și evenimentele pot încerca să vă copleșească. Nu lăsați asta să vă înnegreze judecata. Spuneți-vă că această rezistență nu va dura mult și este un simplu obstacol care poate fi ușor depășit.