Lucruri pe care trebuie să nu le spui niciodată bărbatului tău

Este minunat să iubești și să fii iubit, dar uneori femeile greșesc și își jignesc bărbații. Există un număr de lucruri pe care bărbații nu agreează să le audă. Iată cele mai comune 5 dintre ele:

“Baiatul mamei”

Majoritatea bărbaților sunt asa dar nu trebuie să-i spui asta în față. La urma urmei, ea este cea care l-a născut, l-a hrănit și l-a crescut și l-a ajutat să devină bărbatul care este astăzi. Ea este cea care a crescut bărbatul de care te-ai îndrăgostit, deci cum poți să crezi că ar renunța complet la ea și te va asculta doar pe tine și sfaturile tale?

Majoritatea bărbaților sunt sensibili atunci când vine vorba de mame, iar majoritatea femeilor sunt sensibile la părinții lor.

„Îți pierzi părul”

Odată cu înaintarea în vârstă, bărbații încep să-și piardă părul, dar nu vor să audă despre asta nici când sunt tineri. Cum te-ai simți dacă bărbatul tău ți-ar spune că te îngrași și că trebuie să mănânci mai puțină ciocolată?

“Trebuie să vorbim”

De îndată ce bărbații aud asta, radarul lor intră în acțiune și incearcă să prindă toate semnalele din atmosferă care indică probleme. Chiar și atunci când nu au nimic de care să se simtă vinovați, auzirea acestor cuvinte îi face să se simtă ca și cum ar fi o problemă uriașă.

„Nu este fierbinte?”

Aceasta este singura întrebare la care bărbații știu că nu pot da un răspuns corect. Dacă spune „Nu”, îi vei spune că nu este niciodată de acord cu părerile tale. Dacă spune „Da”, vei crede că asta privește alte femei.

„Fostul mea nu ar face asta niciodată”

Nu vorbiți niciodată despre. fostul dvs iubit sau, chiar mai rău, să îl comparați cu cel el. Ceea ce a făcut sau nu a făcut Ex-ul tău nu este important și nu mai este iubitul tău dintr-un motiv.

De aceea nu trebuie să rănești ego-ul partenerului tău și să-ți strici relația.