Lucrurile cu adevărat importante în viaţă sunt cele care ne fac ochii să strălucească, gura să surâdă şi inima să tresară de bucurie

Întotdeauna roagă-te ca ochii tăi să vadă lumina din viaţa oamenilor, inima ta să aibă puterea de a ierta răul, mintea să uite ce nu a fost bine, iar sufletul să nu-şi piardă speranţa.
Cele mai frumoase lucruri în viaţă nu sunt lucruri. Sunt oameni, zâmbete, locuri, amintiri şi emoţii.
Cele mai frumoase momente nu rămân doar momente, pe parcurs se transformă în zile, ani şi chiar o viaţă frumoasă.  Nimic nu e ce pare a fi, de aceea ar trebui să învăţăm să privim totul şi cu sufletul.
Cele mai frumoase momente nu rămân doar momente, pe parcurs se transformă în zile, ani şi chiar o viaţă frumoasă. Dacă ar rămâne simple momente, ne-am plictisi aşteptând să vină altul şi am obosi sperând că următorul va dura mai mult.

Poate, doar la final sau spre final ne dăm seama că toată fericirea şi frumuseţea nu au fost făcute doar din simple clipe frumoase, ci din ani sau chiar o viaţă frumoasă presărate cu momente mai puţin plăcute ce au avut totuşi rolul lor.
Niciodată cele mai frumoase momente nu vor fi doar clipe frumoase, ci amintiri, poveşti şi viitoare speranţe pe care nimeni nu le va putea şterge din suflet… Sufletul, spre deosebire de minte, nu uită niciodată.