Lume multă, oameni putini. Nu toți ce-ți zâmbesc, sunt buni. Nu toți ce te ceartă, îți vor răul

Viata ne poate aduce in cale fel si fel de oameni, prin cele mai neasteptate moduri posibile, sau cei mai neasteptati oameni, la care nu ne-am fi asteptat vreodata. Intalnim oameni fel si fel. Unii dintre acesti oameni apar in viata noastra pentru a o face mai buna si mai frumoasa, altii pentru a o distruge, a o destrama.

Intalnim oameni pentru care vom fi recunoscatori vietii ca i-am intalnit si vom multumi pentru ei, dar si oameni pentru care ai da orice sa nu-i fi intalnit.

Intalnim oameni pe care nu-i vrem, pe care nu ar fi trebuit sa-i intalnim sau care nu am fi vrut sa stim ca exista. Intalnim “raul” si-l luam ca pe un bine.

Vrem sa intalnim pe cei care ne vor binele, care sunt pozitivi, care ne sunt alaturi, care ne ambitioneaza, care nu ne lasa sa renuntam fara lupta, nu pe acei oameni care sa ne descurajeze, care sa ne puna piedici in tot ceea ce facem sau cei invidiosi si rai.

Ii intalnim pe cei care ne fac sa plangem; sa plangem de la atata ras, dar si cei care ne fac sa plangem de la atata rau si durere. Intalnim oameni care ne fac sa radem in hohote, care ne aduc mereu zambete pe buze si sclipiri in ochi.

Ii vrem langa noi pe acei oameni care sa ne redea increderea in noi, sa ne arate frumusetea lumii ce ne-ncojoara. Intalnim oameni care ne ofera amintiri de neuitat, dar si acei care lasa in urma lor povara amintirilor dureroase.

Intalnim oameni rai, egoisti, fara suflet, care ne ranesc, care ne mint, dar si oameni care vindeca tot ce au facut acei oameni pe care nu-i vrem prin iubirea lor si increderea lor.

Intalnim oameni de tot felul, oameni de care ne vom aminti mereu, oameni p cere-i vom purta mereu in sufletul nostru, oameni pe care-i iubim, oameni pa cere i intelegem, oameni pe care ii uram… dar nici unul nu este intamplator, cu totii au cate un rol in viata noastra.

sursa – https://hasma09.wordpress.com/2014/05/27/nu-intalnim-oameni-intamplator/