Lumea se schimbă, oamenii se schimbă, obiceiurile se schimbă. Dumnezeu NU.

De la un timp, lumea a început să se schimbe. Totul devine cu susul în jos și mai nou, se pare că se schimbă și Dumnezeu. Lumea se schimbă. Obiceiurile se schimbă. Oamenii se schimbă. Dumnezeu NU.

Dumnezeul de azi este același Dumnezeu de ieri și va fi același Dumnezeu de mâine. Nu pot să cred că am ajuns să ne scuzăm și să îl limităm și pe Dumnezeu la mințile noastre. Nu pot să cred că am ajuns să îi însușim Lui, tot ce facem noi, doar pentru ca să fim în rând cu lumea.

Nu știu cum îl vezi tu pe Dumnezeu, dar El este și va fi întotdeauna atât un Dumnezeu al dragostei cât și un Dumnezeu al sfințeniei.

Poate că adeseori nu îți dai seama. Te trezești de dimineață, îți începi ziua cu diferite activități și ești mulțumit atunci când totul se încheie și ajungi în patul tău odihnitor. Ești atât de ocupat încât nu mai ai timp să te gândești la tot ceea ce Dumnezeu a făcut și face pentru tine și la care este scopul pentru care ai fost de fapt creat. Însă știi ceva?

Indiferent de cât de ocupat ești tu, Dumnezeu se gândește la tine și te iubește. El continuă să îți poarte de grijă încă din momentul în care îți deschizi ochii și până dimineața devreme când îți sună iarăși ceasul. Zi după zi, noapte după noapte, Dumnezeu e acolo.