Lumea te uită repede atunci când nu mai are nevoie de tine

Este trist cât de repede pot uita oamenii de tine până când vor ceva de la tine.
Nu mai petrece timp cu persoanele nepotrivite. Viata este prea scurta pentru a o petrece cu oameni care nu merita. Daca cineva te vrea in viata lui, iti va face loc in ea, nu trebuie sa te bati tu pentru un loc acolo. Niciodata, dar niciodata, nu incerca sa te bagi cu forta in sufletul cuiva care trece cu vederea valoarea pe care o ai.

Aminteste-ti mereu ca prieteni adevarati nu-ti sunt cei ce sunt langa tine cand esti fericit, ci cei care iti sunt aproape cand ti-e cel mai greu.

Uităm lucruri pe care încercăm să le amintim. Ne amintim lucruri pe care am prefera să le uităm. Cel mai înspăimântător lucru al memoriei este că nu lasă de ales. Șterge, pătează, umple spații goale cu detalii care nu există. Dar oricum ne-o amintim – sau alegem să ne amintim – trecutul este fundamentul care ne ține viața în loc. Fără sprijinul său, nu am avea nimic de îndrumat. Petrecem atât de mult timp concentrat pe ceea ce ne așteaptă, când ceea ce a rămas în urmă este la fel de important.

Ceea ce ne definește nu este unde mergem, ci unde am fost. Deși există locuri și oameni pe care nu îi vom mai vedea niciodată și, deși continuăm și îi lăsăm să plece, ei rămân o parte din ceea ce suntem. Există lucruri care nu se vor schimba niciodată, lucruri pe care le vom purta împreună cu noi întotdeauna. Dar pe măsură ce ne aventurăm în viitorul tulbure, trebuie să ne găsim puterea învățând să lăsăm lucrurile în urmă. ”