Luna august să vă găsească plini de energie, optimisti, sănătoși și cu speranta ca totul va fi bine!

Va doresc liniste si bucurie! Si un gând bun pentru fiecare zi in parte!

Iată că s-a încheiat o altă lună. Nu am simțit-o când a fugit. A trecut îngrijorător de repede. Nu-mi amintesc dacă zilele în care am zâmbit au fost mai numeroase decât cele în care am stat încruntată sau am plâns. Oricum nu mai are nici o importanță.

Îmi doresc cu ardoarea unui copil să pot lăsa în urma mea tot ce m-a făcut să simt că am irosit ziua stând supărată, să iert ce m-a mâhnit și să mă străduiesc să fac din orice zi „cea mai frumoasă zi”.

Mă voi bucura. Promit că mă voi bucura de fiecare zi a acestei luni, că dacă mă voi supăra mă voi lupta cu mine până voi zâmbi din nou și că voi face economie de lacrimi. Îmi promit noi amintiri plăcute în ultima lună a acestei veri.

Și vouă vă doresc multă poftă de viață, multe motive de bucurie. Vă doresc să fiți iubiți așa cum iubiți și să fiți cea mai bună versiune a voastră. Să nu vă sfiiți să vă asumați greșelile și să pășiți prin viață dansând.
Să aveți o lună extraordinar de frumoasă și să păstrați într-un colț de suflet câteva raze din soarele lui august pentru zilele mai puțin însorite…

Loading...