M-am săturat…

M-am săturat să plătesc pentru tot binele pe care l-am trăit, m-am săturat să plătesc pentru fiecare fericire mică sau zâmbet pe care l-am avut.
m-am săturat să plătesc pentru fiecare greşeală, de zece ori mai mult, pentru fiecare gând sau cuvânt rostit cu rea intenţie, la nervi.

m-am săturat să iau în cârcă toate greşelile celorlalţi, şi să port eu crucea.
m-am săturat să mă învinovăţesc pentru lucruri pe care nu le-am făcut, să am atâtea regrete şi să mă critic atât de aspru.

m-am săturat să trag de oameni care nu vor să mai fiu în viaţa lor.

m-am săturat să nu uit pe nimeni, să port cu mine atâtea suflete în piept, în amintiri, în gând, chiar dacă ei au uitat demult şi cum mă cheamă.

m-am săturat să iert pe toată lumea, să nu port nici cea mai mică ranchiună pe oamenii la care ţin, deşi îmi tot greşesc.
m-am săturat să mă pun pe mine pe ultimul loc, să atârn de oameni, să-i implor să nu plece, deşi ei nu mă iubesc.

m-am săturat să rabd, să scâşnesc din dinţi, să sper! să mă doară oamenii falşi din viaţa mea; să aştept să mi se zică adevăruri pe care eu deja le ştiu.

m-am săturat să asist la minciunile ieftine şi teatrul de prost gust al persoanelor care pretind ca ţin la mine.
m-am săturat să depind de oameni, să iubesc, să fiu tolerantă şi atât de sinceră..
m-am săturat să am aşteptări doar pentru că eu am oferit acele lucruri de bun simţ, pe care ei n-o să mi le ofere niciodată.

m-am săturat de oameni răi, proşti, inculţi, figuranţi, închipuiţi, snobi, mincinoşi, falşi;
m-am săturat de curve, de pariuri pe suflete, de oameni vulgari, parveniţi, de oameni care judecă fără să se uite întâi la ei. de oameni care se supraapreciază, oameni fără coloană vertebrală, oameni uşori, escroci.

m-am săturat de misogini, de egoişti, cu-n orgoliu prostesc, de oameni care cred ca pamântul se învârte în jurul lor. de oameni care au uitat de unde au plecat. dar viaţa le oferă tot ce au nevoie!
oameni fără cea mai mică remuşcare, oameni care fac rău şi răul le este răsplătit cu bine.
de oameni răzbunători doar pentru că sunt frustraţi.

m-am săturat de oameni violenţi, isterici, lăudăroşi, bârfitori, oameni cu valori false. oameni pentru care imaginea înseamnă tot şi nu mai ştiu cu ce să se etaleze.
m-am săturat de oameni răutăcioşi, invidioşi, şi care nu ştiu cum să iasă în evidenţă.

m-am săturat să mă uit înapoi, să caut, să mă intereseze de persoane care au plecat demult, care mă urăsc sau m-au uitat. dar niciuna nu-mi amintesc să se fii interesat dacă mai trăiesc.
m-am săturat să fiu criticată, judecată, trasă la răspundere când ei au făcut aceleaşi lucruri pentru care mă judecă sau chiar mai rău.

m-am săturat să întorc şi celălalt obraz când primesc o palmă, să răspund cu “te iubesc” la cuvinte înjositoare.
m-am săturat să cred că viaţa va face într-o zi dreptate şi că oamenii buni vor fi răsplătiţi…

M-am saturat!

sursa – http://going-up-she-goess.blogspot.com/2013/04/m-am-saturat.html

 

Loading...