Mai bine esti singur/ă decât cu cineva care nu îți este aliniat sufletește

Sunt sigur că și tu știi măcar o persoană care intră în relații doar pentru a nu fi singur. Din păcate, trăim într-o cultură în care este cu adevărat dificil să fii singur. Cum suntem cu toții obișnuiți să auzim lucruri precum: „Trebuie să aștepți persoana potrivită”, se pare că mulți oameni nu iau în considerare aceste cuvinte, pline de înțelepciune.
Indiferent cât de mult ai iubi pe cineva, nu îl poți transforma în sufletul tău pereche, dacă nu este menit să fie cu tine.

A fi singur nu este un lucru rău sau înfricoșător. A fi singur nu înseamnă că ești izolat . Nu înseamnă că nu ești în măsură să iubești și să construiești relații semnificative și durabile. În schimb, înseamnă că ești conștient de faptul că este întotdeauna mai bine să aștepți persoana potrivită pentru tine.
Înseamnă că înțelegi că este mai bine să fii singur decât să intri și să ieși din relații doar pentru a fi într-o relație.
Trebuie să îți amintești că meriți mai mult. Trebuie să te tratezi ca persoana demnă care ești și să-ți prețuiești mai mult emoțiile.

Fii singur/ă, până când găsești pe cineva al cărui suflet este aliniat cu al tău . Pentru că numai atunci când simți că sufletul cuiva îl reflectă pe al tău, vei putea să experimentezi dragostea adevărată, pură și profundă. Și acesta este un fel de dragoste, pentru care merită să aștepți o viață întreagă.