Mama este înger fără aripi și regină fără coroană

O mamă este unul dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu. Există multe lucruri prețioase pe care Dumnezeu ni le-a dăruit, cu toate acestea, o mamă este unul dintre darurile unice ale lui Dumnezeu.

Ea este întruchiparea sacrificiului și a iubirii. Când se naște un copil, se naște o mamă … și, din acel moment, sacrifică totul pentru copilul ei. Mama, așa cum o numim cu toții, este într-adevăr o persoană adorabilă. Din timpuri imemoriale, dragostea altruistă a unei Mame este cunoscută peste tot în lume și este un adevăr universal.

Ne-am gândit vreodată la acest dar unic al lui Dumnezeu? În această cursă înnebunitoare pentru succes și poziție, ne pierdem valorile și suntem îngrijorați doar de obiectivele noastre și de noi înșine.

Cu toate acestea, este foarte esențial să urmăm aceste valori în viața noastră. În zilele noastre auzim multe cazuri despre mame care își abandonează copiii de dragul banilor sau pentru beneficiile lor personale și există unii copii care își lasă părinții în case de bătrâni.

Acestea au devenit obișnuite în viața noastră de zi cu zi. Să nu fim una dintre ele. Să învățăm să ne venerăm părinții și bineînțeles mama noastră, care ne-a dat această viață frumoasă…

Adu-ți aminte de mama ta