”Mereu ni se pare că suntem iubiți pentru că suntem buni și nu realizăm că suntem iubiți pentru că sunt buni cei care ne iubesc.”

Omul care te iubește cu adevărat contează mai mult decât alții. Pentru că doar în fața lui poți să fii tu și doar alături de el poți fi sigură că nu vei da greș. Uneori îți pare că ești cea mai importantă femeie din univers, pentru că ești iubită de omul potrivit. Atunci e momentul în care te descoperi cu adevărat. Atunci fie îți dai aere și te crezi cea mai frumoasă și cea mai specială, fie începi să prețuiești cu adevărat un om și un sentiment. Pentru că nu e suficient să accepți dragostea, trebuie și să o înțelegi.

De multe ori încurcăm orgoliul nostru cu felul de a fi. Femeilor li se pare că dacă cineva le iubește atunci sunt perfecte iar bărbații profită de dragostea femeilor pentru a avea prioritate într-o eventuală relație. Fiecare își asumă complimentele, cuvintele și faptele ce le oferă omul care simte. Pe când acel om nu face decât să-și spună dragostea.

Dacă ești iubit, nu înseamnă că ești și cel mai bun sau cea mai frumoasă. Înseamnă că cineva ține la tine cu adevărat și te acceptă așa cum ești, că e gata să îți ofere lumea toată și perspectiva unui viitor frumos. Acum, cine dintre voi e bun sau frumos?

De ce oamenii sunt iubiți? Pentru că sunt primii în toate sau pentru că sunt primii în viața altor oameni? Pentru că sunt buni sau pentru că au ocazia să fie iubiți de oameni buni? Nu că e așa mereu, sunt femei și bărbați iubiți pe merit. Sau invers, prea puțin. Însă cei care împărtășeșc un sentiment nu vor căuta niciodată să vadă câte trofee de Miss are ea în trecut sau câte bancnote de 1000 are el în portmoneu.

Oamenii care iubesc nu caută să producă impresii, deci nici să vadă perfecțiunea la celălalt. Ei dimpotrivă, transformă un simplu compliment într-un adevăr absolut. Pentru ei omul drag e cel mai special, cel mai frumos și cel mai puternic. Iar omul drag nu face decât să accepte cu recunoștință asta, fără a profita și fără a-și asuma cuvinte. El nu face decât să se întrebe într-o zi, când atât de multe dovezi de iubire vor fi trecut: cine dintre ei e mai bun?