Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic la sfârșit de an: “Cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dvs să știți că sunt undeva într-o stea”

Florin Piersic a transmis un mesaj emotionant la sfarsit de an. Marele actor a mărturisit că se teme de moarte și a explicat că evită și să folosească acest cuvânt.

„Vă sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vă vreau să vă spun că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit, în toată această perioadă. Jur că vă spun adevărat, jur, adevărat, mie mi-e frică de moarte!

Știu că există oameni care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu să și pronunț cuvântul moarte. De-aia întotdeauna, eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”.

Așa vreau, că cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dvs să știți că sunt undeva, undeva într-o stea și se gândesc la  voi. Așa cum eu, azi, mă gândesc la dvs și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumeavoastră”, a spus Florin Piersic.

În vârstă de 84 de ani, marele actor s-a arătat mereu îngrijorat de criza sanitară care a cuprins întreaga lume și, pentru a evita aglomerația a stat mai mult izolat în casa sa de la Cluj. Timp de 6 luni, acesta s-a ținut la distanță de ochii lumii, revenind pe scenă cu strângeri de inimă.