Multă lume îți vrea “binele!” Ai grijă să nu ți-l ia!

“Dacă iei un câine flămând și îi dai de mâncare, nu te va mușca. Aceasta este cea mai importantă diferență între un câine și un om.” Mark Twain

În spatele unui: “Mă bucur pentru tine !”, se poate ascunde de fapt altceva…cum ar fi invidie, răutate, ipocrizie, falsitate. Nu oricine îți zâmbește îți este și prieten.

Până și prietenii noștri ajung să fie geloși pe noi, pe ce avem, sau pe cine. Se vor întreba întotdeauna de ce tu poți și ei nu, de ce tu ești deja căsătorit/ă și bine mersi iar ei n-au pe nimeni, vor găsi tot felul de motive.

Nu am reușit să înțeleg de ce unii oameni nu se pot bucura pentru ceilalți, de ce își doresc ce au ceilalți, de ce e mai tentant ceva care deja aparține altcuiva.

Unele persoane sunt în stare de foarte multe lucruri pentru a obține ceva neapărat. Întâlnim tot felul de oameni de-a lungul vieții. Trebuie să avem mare grijă cu acest tip de persoane, fără scrupule, interesate și ipocrite, lipsite de valori și caracter.

Nu te lăsa înconjurat/ă de astfel de oameni! Alege cu grijă persoanele din jurul tău, nu le lăsa să pătrundă în spațiul tău personal, nu spune lucruri care nu trebuie spuse, pentru că vor profita când nici nu te aștepți. Toată lumea îți vrea binele! Tu ai grijă să nu ți-l ia!