Mulțumesc celor ce m-au rănit. Ei m-au făcut mai puternică și m-au învățat să mă apreciez mai mult

Cu toții am întâlnit oameni care ne-au frânt inimile. Fie că este un iubit, un membru al familiei sau chiar un prieten, am avut parte de experiențe dureroase. Oamenii ne-au rupt încrederea, ne-au lăsat jos, ne-au spus că nu suntem demni. Și de ceva timp, am crezut de fapt aceste cuvinte.

Oamenii negativi ne-au umplut viața cu toxicitatea lor și le-am permis. Am fost prinși în acele momente și am uitat să căutăm mai adânc. Am fost atât de copleșiți de sentimentele noastre încât am ratat momentele care au creat acele sentimente în primul rând. Pe atunci am crezut că lumea se abate asupra noastră. Dar acum ne dăm seama cum acele experiențe negative ne deschideau ochii spre lume. Totul a făcut parte din procesul nostru de creștere. Oasele noastre ne dureau în anii de creștere.

Dar asta ne-a împiedicat să creștem fizic? În mod similar, aceste experiențe dureroase ne împing spre dezvoltarea personală. Acestea au fost provocările cu care ne-am confruntat și acum suntem în picioare, cu toate acele experiențe care ne extind punctul de vedere.

Trebuie să fim recunoscători pentru aceste experiențe – pentru cei care ne-au frânt inima, cei care ne-au lăsat jos, cei care au spus că nu suntem vrednici.

Cei care ne-au rupt inimile încrezătoare ne-au învățat ceea ce merităm. Ne-au învățat propria noastră valoare și ne-au învățat să ne respectăm valoarea.
Cei care ne-au lăsat jos – fără ei, am fi învățat cum să ne ridicăm? Fără acești oameni, nu am fi învățat să ne ținem capul sus sau să lăsăm lucrurile la momentul potrivit.

Răul pe care l-au provocat acești oameni ne-a făcut să muncim din greu, doar pentru a le dovedi greșite. Dar, în cele din urmă, ne-a adus toată acea muncă și hotărâre pentru a ne dovedi că avem dreptate. Deci, de ce să nu fii recunoscător pentru toți acești oameni? Ne-au făcut cine suntem astăzi, chiar dacă călătoria a fost destul de dureroasă. Poate asta a fost planul Universului pentru noi?

Fii recunoscător pentru experiențele tale și mergi mai departe. Viața așteaptă!