Multumesc, Doamne! Pentru lecții, binecuvântări, daruri

Nimic nu poate fi mai important decât să trăiești cu adevărat o viață plină de magie și abundență și asta o poți realiza învățând să apreciezi și să ai recunoștință pentru tot.
Învață să spui zilnic: mulțumesc pentru înțelegerea din viața mea, mulțumesc pentru înțelepciune, mulțumesc pentru dragoste, mulțumesc pentru bunătate, mulțumesc pentru pace, mulțumesc pentru prosperitate, multmesc pentru oamenii din viata mea.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.
Mulțumesc pentru această zi. Mulțumesc pentru fiecare moment care a condus către această zi.
Mulțumesc pentru vremurile grele, căci ele mă ajută să apreciez vremurile bune.
Mulțumesc pentru lecțiile din viața mea, căci ele sunt necesare pentru dezvoltarea mea. Mulțumesc pentru ochii care mă ajută să privesc miracolele de astăzi și de mâine.
Mulțumesc pentru toate binecuvântările mele. Mulțumesc pentru spiritul meu. Mulțumesc pentru tăria mea. Mulțumesc pentru curajul de a trece cu bine prin vremurile de încercare.
Mulțumesc oamenilor din viața mea, celor pe care îi iubesc și celor de la care am învățat și învăț.

Mulțumește pentru hrană de pe masa ta. Mulțumește pentru aerul pe care îl respiri. Mulțumește pentru Viața din corpul tău.
Mulțumește pentru oportunitățile din viața ta. Mulțumește pentru scopurile și visurile din viața ta și luptă ca să le materializezi.
Mulțumește pentru tăria mentală care ți-a fost dată ca să supraviețuiești vremurilor de încercare.
Fii recunoscator pentru mâinile și picioarele tale, căci mulți nu sunt atât de binecuvântați, mulțumește pentru vederea ta și ochii tăi, căci mulți nu se bucură de lumină, fii recunoscător pentru auzul tău, căci mulți nu au această bucurie.
Mulțumesc pentru această zi, nu contează ce îmi va aduce, că este o provocare care mă va ajuta să cresc și să mă dezvolt, o lecție care mă va învăța ce înseamnă răbdarea, ori că poate fi o neașteptată binecuvântare sau o bucurie. Nu contează ce aduce ziua căci eu spun: „Mulțumesc!”

Multumesc.