Mulțumesc Dumnezeu! Pentru că esti acolo pentru mine, nu mă părăsești niciodată și mă iubești mereu

Mulțumesc Doamne pentru Tot
Dragă Doamne, viața este fericită și tot meritul îți revine. Iti mulțumesc pentru toate nenumăratele binecuvântări pe care mi le-ați dat în fiecare pas al vieții.

Mulțumesc este puțin pentru toată fericirea pe care mi-o dați împreună cu cei dragi. Mulțumesc că m-a lăsat să trăiesc atât de mult timp cu ei și pentru toate lucrurile bune pe care le am în această viață.

Mulțumesc Doamne că mi-ai mai dat o zi, o altă șansă de a deveni un individ mai bun, o altă șansă de a da și de a experimenta dragostea.
Mulțumesc, Doamne, că m-ai binecuvântat cu o viață frumoasă. Vă sunt recunoscător pentru totdeauna pentru această viață.

Sunt inca in viata. Sunt încă sănătos. Sunt încă binecuvântat. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi.
Mulțumesc, Doamne, că m-ai ajutat mereu și mi-ai dat răbdare să mă ocup de toate. Fără tine, viața nu are sens.
Mulțumesc, Doamne, că mi-ai dat viață și ai binecuvântat-o ​​cu oameni minunați și oportunități.

Îți sunt sincer recunoscător, dragă Doamne, pentru toate lucrurile din viața mea. Doar tu știi ce este mai bine pentru mine și eu am încrederea în tine.

Mulțumesc că mi-ați dat întotdeauna șansa să fiu o versiune mai bună a mea și să mă îndrumați prin viață.
Mulțumesc, Doamne, pentru că m-ai făcut demn de toate binecuvântările pe care mi le-ai acordat. Veșnic recunoscător ție, Doamne.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă de pe acest pământ, din care nu voi primi niciodată înapoi. Te rog, învață-mă să administrez această viață pe care mi-ai dat-o.

Doamne, mulțumesc că mi-ai dat înțelepciune și fericire, știu că fără tine nu aș putea face nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot binele care s-a întâmplat în viața mea.

Tată, îți mulțumesc că zâmbești mereu, cu brațele larg deschise întâmpinându-l din nou pe acest păcătos în îmbrățișare Îți mulțumesc pentru bucuria pe care o aduce să împărtășești despre Tine.

Îți mulțumesc că încă îmi spui numele, că mă iubești în continuare la fel. Păcatele mele, le-ai iertat. Pe acea cruce, prețul meu l-ai plătit. Vă rog să mă ajutați să înțeleg Evanghelia.

Nu voi înceta niciodată să mulțumesc că m-ați făcut o persoană de încredere și angajată. Numai vouă voi fi credincios pentru totdeauna. Mulțumesc pentru tot, Doamne, mai ales pentru fericirea mea și a celor din jur.

Mulțumesc că mi-a dat viață și că mi-a permis să împărtășesc cu familia și prietenii momente bune care vor rămâne în memorie pentru totdeauna. Întotdeauna luminează-mi drumul.
Mulțumesc pentru timpul pe care l-aș putea petrece cu prietenul meu și să-l slujesc, vă rog să mă învățați să iubesc și să-i slujesc pe alții așa cum M-ați servit mai întâi.
Mulțumesc Doamne pentru toate binecuvântările tale pentru mine și familia mea, pentru puterea pe care mi-o dai în fiecare zi și pentru toți oamenii din jurul meu care fac viața mai semnificativă.

Sunt recunoscător, Doamne, pentru tot ceea ce Îmi permiți să îmi treci calea. Mulțumesc pentru deciziile pe care mi le permiteți să iau și lecțiile care vin din aceste decizii.

Doamne, cuvintele nu-mi exprimă recunoștința. Căci puterea Ta puternică funcționează în mine, mă transformă, îmi reînnoiește mintea.

Nu voi înceta niciodată să-ți mulțumesc că m-ai făcut o persoană mai bună. Promit să fiu loial în toate aspectele. Mulțumesc dragă Doamne pentru fericirea pe care o am acum în viața mea și pentru oamenii care sunt alături de mine.

Vreau să-ți mulțumesc, Doamne, pentru viață și pentru toate