Mulțumeste-i lui Dumnezeu pentru acea persoană care a venit în viața ta să îți vindece sufletul și inima

O persoană va veni în viața ta și nu o vei recunoaște! Va trece destul de mult timp după prima întâlnire, dar în călătoria ta, este scrisă data când îi vezi din nou … ochii tăi se întâlnesc și există această familiaritate stranie în aer care îți dă fiori pe coloana vertebrală, ceva ce știi deja! Vei descoperi aspectul moale și jucăuș din ochii lor, precum redescoperirea copilului din tine, și vei simți fluxul cald de energie care îți învelește încet corpul, dar tot nu vei fi convins!

Prea multă durere, dezamăgiri, regrete și greșeli îți estompează inima, dar această persoană este trimisă să dărâme toți pereții – precum vântul care suflă norii, îți va face să strălucească din nou inima și ochii! Și mai târziu … dacă reușești să vezi sincronicitatea, vei depăși momentul întâlnirii tale, privindu-l ca „coincidență” care te-a ajutat să găsești răspunsurile pe care nici măcar nu le căutați. Spunându-ți poveștile, începi să descoperi toate asemănările neobișnuite; aceeași durere, aceleași răni. La scurt timp după ce îți dai seama că în călătoria ta a fost scris că te găsești și te vindeci unii pe alții cu puterea iubirii care continuă să existe în ciuda tuturor!

Atunci va fi necesar să ne exceptăm unul pe celălalt cu brațele deschise, oferind în cele din urmă dragostea pe care ați căutat-o ​​întotdeauna și apoi veți realiza că ați început să vă dați dragoste, ați concentrat toată atenția asupra voastră, ați început să iubiți-vă pe voi înșivă. Ți-ai ținut inimile închise atât de mult timp, dar acum este timpul să ai grijă de sine. Vei vedea că ușa inimii nu se închide niciodată, este imposibil, pentru că nu există nicio încuietoare pe ea! Va veni o persoană foarte asemănătoare cu tine.

Ei îți vor oferi ceea ce ai dat altora și nu ai primit nimic în schimb, de parcă ai fi plantat flori, ci ai înflorit în grădina altei persoane. Este o viață ciudată și te face să-ți dai seama că ai greșit când ai spus că nu trebuie să dai Iubire.

Și când nu te mai aștepți la nimic, tot ceea ce ai oferit îți revine. Iubirea va reveni! În ziua obișnuită, când toată atenția ta se îndreaptă către sinele tău, când ai încercat tot ce ți-ai dorit, viața îți va oferi persoana potrivită, cea care este cu adevărat de partea ta în bine sau în rău, fără jurământ, mers pe jos împreună până la sfârșitul călătoriei voastre! Mulțumesc Dumnezeu!