Mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce ai și nu te supăra pentru ceea ce îți lipsește! Cea mai frumoasă scrisoare a lui Dumnezeu pentru tine

O scrisoare de dragoste către tine de la Dumnezeu 

Pentru copilul meu prețios,
Vreau să știi ceva. Te-am creat. Știam cine ești, cine vei deveni cu mult înainte de a te naște. Știam că vei crește, că vei cădea, că uneori te vei întreba chiar dacă ai fost făcut după chipul meu și te iubesc foarte mult. Unele zile sunt mai ușoare decât altele.

 Îi spun soarelui să strălucească pe fața ta și să privească în timp ce dansezi, râzi, sări, te simți liber. În acele momente, știu că trăiești așa cum mi-am propus – pașnic, abundent și în lumina mea – și încerc să-ți arăt cât de frumoasă poate fi viața.

Dar în alte zile te pierzi. Durerea vine în valuri și uiți brusc cine sunt, cum am puterea de a te salva de la demoni cu care te confrunți.

Te îndepărtezi de mine, încerci să iei lucrurile în mâinile tale. Dar nu trebuie să faci asta. Nu trebuie să simți că lupți singur.

Sunt aici. Sunt mereu aici. Te privesc alunecând și pierzându-ți piciorul. Te privesc apelând la vicii, alungând golul în oameni, în sticle, în obiceiuri proaste, învârtindu-te în cercuri. Îmi întind mâna spre tine, încerc să te prind de tine, să-ți dau minuni, binecuvântări și semne, dar nu le vezi.

Crezi că te-am abandonat – dar tu ești creația mea – nu te voi părăsi niciodată.