Mulțumește lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune sau rele pe care le-ai trăit

Cu toții am avut zile proaste în viața noastră. Cu toții am trăit acele zile care ne fac să gândim sau să spunem că urâm viața.
Cu toții am trăit acele zile care ne fac să ne întrebăm dacă viața merită trăită sau nu.

Desigur, am avut. Și probabil că am avut atât de multe încât le-am pierdut numărul. Cu toate acestea, ar trebui să ne întrebăm dacă i-am mulțumit vreodată lui Dumnezeu pentru astfel de zile sau nu.

De fapt, în mare parte, acele zile nu au fost chiar atât de rele. Considerăm acele zile rele, deoarece au provocat ceva care nu ne-a fost pe plac. De obicei, tindem să ne concentrăm mai mult pe ceva rău care s-a întâmplat în acea zi, așa că uităm să căutăm binele.

Ar trebui să-i mulțumim întotdeauna Dumnezeului nostru pentru acele zile rele, deoarece există încă ceva bun în toate.

În fiecare zi, primim o mulțime de binecuvântări; uneori, pur și simplu avem ochii deschiși și suntem capabili să le observăm. Cu toate acestea, când avem mintea și inima deschise, vom vedea fiecare binecuvântare pe care nu am putut să o vedem, deoarece nu am fost prea atenți.

Ar trebui să-i mulțumim Dumnezeului nostru pentru dezamăgirile din viață. Nu sunt pierderi, ci sunt lecțiile învățate în viața noastră.
Ar trebui chiar să-I mulțumim pentru acele zile în care nu am obținut tot ce ne-am dorit cu adevărat.
Ar trebui să fim conștienți de faptul că el ne-a dat de fapt ceea ce știa că avem nevoie. Au fost momente în care ne trebuiau doar lecții de învățat.

Dacă ne gândim vreodată că avem o zi cumplită, ar trebui să mulțumim pur și simplu Lui pentru acea zi. El are planuri pentru noi și ne cere răbdare și încredere.

Vom ajunge la destinație și vom râde de acele zile.

Îi vom mulțumi, de asemenea, Dumnezeului nostru pentru acele zile rele, pe măsură ce ne vor duce acolo unde trebuie să fim.