Mulțumește pentru lecțiile de viață și pentru modul în care te-ai schimbat din cauza dezamăgirilor!

Oamenii au nevoie de comunicare. Chiar dacă ești introvertit, cel mai probabil ai nevoie de cineva. Vrem să fim acceptați, iubiți, apreciați. Căutăm o relație, deși în societatea modernă se pare că facem tot posibilul să o distrugem.

Mulți se ascund în spatele siguranței false a rețelelor sociale, în căutarea unor aprecieri și prieteni care creează aparența că suntem iubiți și apreciați. Îi blocăm și îi eliminăm din viaţa noastră pe cei care nu sunt de acord cu noi.

Când suntem scoși din viaţa cuiva, vrem să obținem răspunsuri. Ne învinovățim și vrem să aflăm ce spune acest lucru despre noi. Oare înseamnă asta că suntem cumva eronați?

Dacă te-a părăsit iubitul sau un prieten, în viața virtuală sau reală, iată ce înseamnă de fapt:

Relația voastră a expirat. Orice relație – cu prietenii, rudele, cu cei dragi, chiar şi cu copiii – este un contract pe care îl încheiem la nivelul sufletului. Sufletele noastre sunt de acord să se ajute reciproc într-un anumit domeniu a existenței noastre. Unele contracte durează o viață, în timp ce altele – sunt de scurtă durată.

Acest om nu era pentru tine. Unii oameni pur şi simplu nu se potrivesc. S-ar putea să nu știm nici motivul, însă acest lucru este normal.

Te așteaptă ceva mai bun. Îți promit. Pentru că de fiecare dată când obții mai multă experiență, înțelegi mai multe lucruri, știi mai exact ce-ţi dorești, ca în cele din urmă să faci cea mai bună alegere.

Vei găsi dragoste sau prietenie cu altă persoană. Acest lucru este inevitabil. Aşa se întâmplă în viaţă.

Ai evitat ceva rău. Deci, respiră cu ușurință. Când eşti șters din viaţa cuiva, asta înseamnă că o persoană inutilă, cu abilități de comunicare proaste, a plecat din viața ta. Te-ai salvat de energia ei negativă.

Eşti liber(ă). Nu mai sunteți conectați printr-o relație. Posibilitățile tale sunt nelimitate. Îţi poţi crea realitatea pe care o dorești.

Merită să sărbătorești! Când ne sunt rănite sentimentele nu vrem să sărbătorim, ci să fim triști pentru ceva care ne împiedică să ne bucurăm de alte lucruri. Sărbătorește ceea ce ai experimentat. Mulțumește pentru lecțiile de viață, pentru modul în care te-ai schimbat din cauza acestor relații. Acum s-a terminat și e timpul să aștepți cu nerăbdare ceea ce se va întâmpla în continuare.

Sursa – https://www.lumealuioliver.ro/multumeste-pentru-lectiile-de-viata-si-pentru-modul-in-care-te-ai-schimbat-din-cauza-dezamagirilor/

 

Loading...