Ne autodistrugem prin stres. Toate știrile pe care le urmărești te afectează direct

“Gândul reprezinta cea mai puternică forţă din univers” este părerea medicului neurolog în urma cercetărilor făcute de-a lungul timpului. Consideră că în Univers nu suntem singuri și că există Dumnezeu și că starea de mânie și suferința ne pot afecta sistemul imunitar.

Publicația gândește.org a prezentat un interviu cu medicul neurolog Dumitru Constantin Dulcan în care ne sunt prezentate informații despre efectele gândirii noastre, munca în exces, regim alimentar ș.a.

Iată interviul acordat de reputatul cercetător:

– Odată ce am înţeles că, de fapt, noi ne creăm pro­pria reali­tate, felul în care pri­veam lumea s-a schimbat. A gândi înseamnă a transforma nevăzu­tul în văzut. Gândul e creator, e cea mai pu­ter­nică forţă din uni­vers. Iar Dumnezeu ne-a dat pu­terea ca, din milioanele de reali­tăţi posi­bile, care există în stare latentă, să aducem pe pământ, cu gân­durile noastre, doar una. Pe cea care seamănă cel mai mult cu gândurile noastre.

– Vreţi să spuneţi că ceea ce ni se întâmplă e oglinda a ceea ce gândim şi simţim?

– Exact. Când făceam cerce­tări pentru prima mea carte, am ajuns la concluzia că celulele au inteligenţa lor. Şi m-am speriat. Celulele reacţionau la gândurile şi sentimentele celui în cauză. S-a făcut şi un experi­ment în Occident, cu un eşantion de ADN, recoltat de la un individ şi dus la 1000 de km distanţă, într-un laborator.

Persoana în cauză a fost pusă să privească un film frumos, cu ima­gini minunate, care stârneau bucurie. În acelaşi timp, la 1000 de km distanţă, mă­surătorile arătau cum spi­ra­la de ADN se relaxează. Când imaginile au fost schim­bate cu un film de groa­ză, ADN-ul a început, brusc, să se restrângă, contrac­tân­du-se. Aflând asta, m-a chinuit o întrebare: cum ştie corpul nostru ce e rău şi ce e bine?

Stati deoparte de lucrurile rele si negative pentru că nu a fac niciun bine. INconjurati-vă de frumos si eti vedea cum viata vi se va schimba!