Ne uităm prea mult la aspectul fizic când de fapt sufletul este cel care are nevoie de o interventie chirurgicală!

“Perfecțiunea este boala omenirii. Noi ne acoperim fețele cu tone de produse cosmetice. Ne punem botox și apoi ne înfometăm pentru a ajunge la acea dimensiune perfectă. Încercăm să rezolvăm ceva, să modificăm ceva, dar nu se poate repara ceea ce nu se poate vedea.

Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală. Este timpul să luam o poziție. Cum te poți aștepta ca altcineva să te iubească dacă nu te iubești pe tine însuți? Trebuie să fii fericit cu tine. Nu contează cum arăți pe dinafară, ceea ce este în interior contează.

Filtrarea oamenilor prin aceasta prisma de frumusete artificiala este… cel mai urat lucru din lume. Este intr-adevar dezgustator!

In loc sa ne ajutam pe noi insine pentru a trai prin adevaratul nostru potential, aceste industrii ne blocheaza in inchisori imaginare doar din cauza esteticii. Si nici macar a unei reale estetici, a uneia naturale, ci a uneia fortate.

Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât. Nu contează cât de urât arăți, dacă sufletul tău strălucește, atunci ești un om deosebit.”

Julia Roberts

 

 

Loading...