Nici un gând fără Dumnezeu!

Tot ceea ce se întâmplă în acest moment este rezultatul deciziilor pe care le-am luat în trecut. Fiecare alegere ne influențează prezentul și viitorul. Este foarte important să ne gândim de două ori înainte de a face saltul. Luând în calcul experiența de viață, reușitele și eșecurile din trecut, punând în joc instinctul propriu și chemându-l în ajutor pe Dumnezeu vom reuși să luăm cele mai bune și cele mai corecte decizii.

Renunțați la mentalitatea eronată că știți mai bine decât oricine ce este mai bun pentru voi. Nu știți! Faceți-l pe Dumnezeu părtaș la planurile voastre! Faceți-l parte din obiectivele personale! Aduceți-l în gândurile voastre și lăsați-l să lucreze așa cum știe mai bine. Faceți în așa fel încât să nu luați nici o decizie atâta timp cât Dumnezeu nu este implicat acolo!

Suntem astăzi unde suntem din cauza și datorită prezenței lui Dumnezeu în viețile noastre. Făcând o retrospectivă, punctul în care suntem cu viețile noastre ne satisface? Suntem mulțumiți? Suntem împăcați? Aici am dorit să fim? Ne-am atins obiectivele? Dacă răspunsul este NU trebuie să revizuim ceea ce am făcut eronat și să-l corectăm. Să luăm acum deciziile de care ne-a fost teamă în trecut, să facem acum lucrurile pe care am amânat să le facem la timp, să începem acum să alegem corect și chibzuit.

Pentru că avem impresia că avem totul, dar în fond nu avem nimic. Pentru că ne lăudăm că viața noastră este perfectă, că avem perechea perfectă, job-ul perfect, dar nimic nu este real și nici adevărat, atâta timp cât în sufletul tău nu se află Dumnezeu, atâta timp cât la conducerea vieții tale nu se află El.
Încetează să te mai minți, e viața ta la mijloc!

Dacă nu știi de unde să începi ce-ar fi dacă ai începe cu o simplă conversație din inimă? Cum ar fi dacă te-ai opri pentru o secundă din ceea ce faci și ai începe să vorbești cu Dumnezeu? El te va asculta, oriunde te-ai afla. Nu pierde timpul, începe chiar ACUM!