Nicio haină din lume nu îi va da femeii clasa pe care aceasta nu o are

“Clasa este o aură de încredere care înseamnă să fii sigur, fără a fi arogant. A avea clasă nu are nimic de-a face cu banii. Înseamnă să nu te pierzi niciodată; este auto-disciplină şi auto-cunoaştere. Este siguranţa pe care o obţii când ai dovedit că poţi înfrunta viaţa. – Ann Landers.

Unele femei au un aer atât de cuceritor încât nu trebuie să facă nimic pentru a fi observate și a întoarce capetele atunci când intră într-o încăpere. Toate au în comun câteva calități. Nu ține de câți bani ai, nici de cum ești îmbrăcată sau ce bijuterii porți. Eleganța este o calitate care vine din atitudine, din maniere și din câteva mici detalii care fac diferența între o femeie în adevăratul sens al cuvântului și una ca oricare alta.

O femeie cu clasă trebuie să fie de înconjurată de calitate și valoare, nu neapărat în ceea ce privește costul (banii) sau lucrurile materiale, cât ceea ce privește caracterul și calitatea acestuia.

Oamenii folosesc acest cuvânt pentru a descrie o femeie stilată, sofisticată, elegantă, valoroasă sau de rang superior. Este ușor să clasificăm familia regală ca fiind de mare clasă, indiferent de țara la care ne referim. Prințeselor și reginelor le vom vom atribui cuvinte precum grație, postură, rafinament, educație aleasă, etc. Evoluția cuvântului clasă este dată de noțiunile: clasificare și a clasifica.

Dacă vrei să ai clasă, rafinamentul în tot ceea ce faci este important. Să ai gusturi dintre cele mai fine, să dai dovadă de bun-gust atunci când îți alcătuiești vestimentația sau îți amenajezi casa, să-ți alegi cu atenție cuvintele, toate ajută la o îmbunătățire a imaginii pe care o transmiți.”

citeste si “Traieste simplu, iubeste cu generozitate, demonstreaza ca iti pasa, vorbeste cu amabilitate si lasa restul in grija lui Dumnezeu.”

sursa – cala50deani

Loading...