Niciodată nu accepta cafeaua de proastă calitate, oamenii nepotriviți și prieteniile false

“Viața este scurtă. Viața ta ar trebui să fie o reflexie a lucrurilor pe care le iubești și a experiențelor care te fac fericit. Este foarte simplu. Niciodată nu trebuie să accepți lucruri care nu îți fac plăcere, care te derajează sau care îți strică buna dispozitie.

Exact de aceea nu trebuie să vă irosiți energia pe ceea ce nu vă face fericiți. Nu trebuie să ai așteptări de la alți oameni, pentru că nu-i poți influența și nu poți schimba modul în care acționează.

Prietenii ar trebui să fie buni pentru tine, să te sprijine, să te înțeleagă, oameni lângă care te simți bine. Dar nu toți prietenii au un astfel de efect…

Prin urmare, renunță întotdeauna la prietenii falși, care doar te folosesc la nevoie. Păstrează distanța de oamenii nepotriviți, care nu se țin niciodată de cuvânt și te dezamăgesc la tot pasul.

La fel cum niciodată nu accepta o cafea de proastă calitate. Plătește în plus, dacă vrei să savurezi o cafea cu adevărat bună.Viața este prea scurtă pentru a-ți irosi energia pe lucrurile care te consumă. De aceea, concentrează-te pe tot ceea este te face fericit.”