Niciodată să nu-ți ceri iertare pentru cine ești tu cu adevărat

Fii tu însuți cât mai mult posibil! Aruncă măștile! Străluceste-ti lumina si fii cea mai buna versiune a ta!

Bloggerul și scriitorul american Tony Hammer au pus la punct o listă de lucruri pe care fiica ei nu ar trebui să le facă. Ea crede că această listă va ajuta și o va îndruma pe fiica ei să devină o femeie fericită și încrezătoare. Cu toate acestea, această listă nu discriminează pe nimeni. Se aplică fiecărei femei indiferent de vârste și sexe.

1. Nu vă cereți scuze când cineva vă atacă.

2. Nu spune: „Scuză-mă, am devenit o problemă pentru tine”. Nu ești o problemă. Ești o persoană cu gândurile și sentimentele lor și merită să fii respectat.

3. Nu încercați să justificați de ce nu doriți să mergeți la o întâlnire cu un tip care nu vă place. Nu trebuie să explicați nimănui nimic. De obicei „nu, mulțumesc” va fi mai mult decât suficient și va trebui să respecte decizia ta.

4. Nu vă faceți griji cu privire la ce și cât mâncați în fața altor persoane. Dacă ți-e foame, mănâncă. Și mănâncă ce vrei. Dacă doriți o pizza, nu comandați o salată doar pentru că sunt oameni în jur. Comanda o pizza. Nu datorezi nimănui o explicație. Nu e nimic de care să-ți fie rușine.

5. Nu-ți lăsa părul să crească doar din cauza iubitului tău. Dacă îți place scurt, taie-l. Nu vă îndoiți niciodată de preferințele dumneavoastră.

6. Nu purta o rochie dacă nu vrei.

7. Nu stați acasă dacă nu aveți cu cine să mergeți la plimbare. Du-te și distrează-te. Îl vei iubi și îl vei practica mai des.

8. Nu reține lacrimile. Nu vă luptați cu sentimentele dvs. Dacă plângeți, înseamnă că trebuie să ieșiți din sistemul dvs. ceva. Nu este o slăbiciune. Se numește a fi om.

9. Nu zâmbiți doar pentru că sunteți așteptați.

10. Nu vă fie frică să râdeți după propriile dvs. glume. Străluceste iubito!