Nimeni si nimic n-ar trebui să stea între tine și Dumnezeu

Imaginea noastră despre Dumnezeu reflectă felul în care ne vedem pe noi înșine. Poți să-l cercetezi pe Dumnezeu în orice lucru și orice ființă din lume pentru că e omniprezent.

Orice ți s-ar întâmpla în viață, oricât de îngrijorătoare ar putea părea lucrurile, nu păși pe tărâmul deznădejdii. Răbdarea este să privești noaptea cerul și să vezi răsăritul soarelui.

Toate călătoriile tale să fie lăuntrice. În clipa în care pornești în căutarea Iubirii, începi să te schimbi pe dinăuntru și pe dinafară.

Fiecare făptură omenească e o lucrare în desfășurare, care se apropie încet, dar sigur, de desăvârșire. Nu există înțelepciune fără iubire. Dacă vrei să schimbi felul în care se poartă ceilalți cu tine, ar trebui să schimbi mai întâi felul în care te porți tu cu tine.

Nu te îngriji încotro te va purta drumul. Ia aminte la primul pas. Nu te lăsa dus de curgere. Fii tu însuți curgerea.

Nu sunt doi oameni asemenea. Nu sunt două inimi care să bată la fel.

În tot ce facem, inimile noastre au însemnătate, nu înfățișarea noastră.

Nimic n-ar trebui să stea între tine și Dumnezeu. Niciun strop de bunătate sau grăunte de răutate nu vor rămâne până la urmă neplătite. Nici macar o frunză nu se mișcă fără știrea lui Dumnezeu.

Dumnezeu e un ceasornicar, orice lucru de pe pământ se întâmplă la timpul lui. Nici o clipă mai târziu, nicio clipă mai devreme.

Radu Dragan