Nu adăuga ani la vârsta ta, ci adăugă zâmbete la fericirea ta

Așadar, ce mai aștepți? Să ai bani? Să te căsătorești? Să ai copii, nepoti? Să ieși la pensie? Viața ta este aici și acum, familia ta este aici și acum, căsătoria ta este aici și acum, cariera ta este aici și acum. Călătoria are loc în fiecare zi.
Poți găsi bucurii mărunte în fiecare clipă, dacă te uiți prin ochii credinței.  În loc să devii obsedat de lucruri pe care nu le poți controla, concentrează-te asupra celor pe care le poți controla, și lasă restul în mâna lui Dumnezeu. E o filozofie pe care ai face bine s-o adopți și tu, deoarece e corectă și funcționează!

Bucură-te!
Iubește-te și fi mulțumit pentru ceea ce ești, căci ceea ce ești e totul, acum.
Tot ceea ce ai trăit, trăiești și vei trăi face parte din magia vieții tale.
Chiar dacă nu e ușor de crezut, existența ta sub această formă este foarte importantă și nu e nimic altceva decât alegerea ta.
Poate că nu ai avut o viață tocmai ușoară. Poate ai crezut de multe ori că nu mai poți, dar te-ai ridicat și ți-ai continuat drumul. Ai învățat atâtea lucruri.

Acum spune: Pot fi fericita. Este doar o alegere, care nu are legătură cu exteriorul.
Acum, dacă mă înțelegi, privește în jurul tău…și fi fericit. Absolut tot ce te înconjoară este numai și numai pentru tine. Și prin bucuria pe care o trăiești, totul se luminează în jurul tău. Și dacă emani fericire, universul rezonează, aducăndu-ți și mai mult.
Dă cu drag din sufletul tău preaplin și deschide brațele larg, pentru că e momentul să primești. Păstrează această atitudine pozitivă, orice s-ar întâmpla. Continuă-ți drumul. Ziua de mâine iți va aduce bucuria ce o manifești azi…