Nu am timp să fiu dușmanul nimănui. Viața și Dumnezeu au grijă de faptele fiecăruia

Dumnezeu știe că ne facem griji, avem dorințe și ne preocupăm de multe lucruri și îi pasă. Cea mai apropiată comparație la care mă pot gândi este o mamă care se ocupă de nou-născutul ei. Sunt atât de atente și gata să ajute în orice moment, lucrează ore suplimentare pentru a-și potoli fricile și a-l veghea pe micuțul lor.

Asta face Dumnezeu pentru noi. Tot ce trebuie să facem este să-i spunem ce este în mintea noastră și ce simțim. Acest lucru se întâmplă prin rugăciune. Te rogi? Dacă o faci, cât îi spui lui Dumnezeu totul? El vrea să știe ce are inima ta, astfel încât să-ți potolească fricile și să le înlocuiască cu speranță.

Adevărul este că Dumnezeu este capabil și dispus să aibă grijă de mine. El nu m-a abandonat și nici nu m-a uitat. În timp ce mă uit înapoi din când în când, știu că Dumnezeu se mișca printre oameni pentru a-mi da împingerile de care aveam nevoie pe parcurs pentru a deveni cine sunt acum.

Dumnezeu nu este supărat pe tine. Nimeni nu te va iubi vreodată mai mult decât Creatorul care te-a făcut.  Mulți oameni nu pot simți dragostea lui Dumnezeu pentru că ascultă voci greșite. Dacă asculți ce spun alții despre tine, vei coborî. Dacă asculți ceea ce-ți spui, vei coborî. Nu mai crede tot ceea ce îți spui, pentru că nu este totul adevărat. Te minți mai mult decât te minți pe nimeni altcineva.